Întâlnire cu românii din nordul Spaniei

Întâlnirea cu românii din nordul Spaniei a reprezentat un moment important pentru PDU-Partidul Diaspora Unită. Mario Mocan, președintele partidului, însoțit de secretarul general, Adrian Bogdan Cadar, și de alți membri importanți din conducerea PDU, s-au întâlnit într-o atmosferă de dialog și colaborare cu comunitatea românească din Irun – Spania.

Participanții la întâlnire au manifestat un interes deosebit față de programul și proiectul PDU, exprimându-și susținerea și entuziasmul pentru inițiativele partidului. Atmosfera a fost una activă și interactivă, membrii comunității aducând întrebări pertinente și propuneri constructive. Această implicare profundă a demonstrat că există un interes real și o dorință puternică din partea diasporei românești de a se implica în construirea unui viitor mai bun pentru România.

                           

Mario Mocan și echipa sa au fost încântați de participarea și angajamentul membrilor comunității din Irun și au subliniat importanța colaborării și dialogului deschis între partid și diaspora. Această întâlnire a consolidat legăturile dintre PDU și românii din nordul Spaniei, oferindu-le acestora un spațiu în care să-și exprime opiniile și să contribuie activ la modelarea viitorului politic al țării.

Le mulțumim sincer organizatorilor, Florin Bordea, Ivan Bumbar și întregii echipe implicate în realizarea acestui eveniment de succes din Irun – Spania. Eforturile lor au făcut posibilă această întâlnire constructivă și inspirațională, care reprezintă un pas important în consolidarea prezenței și influenței PDU în rândul comunității românești din diaspora.

Partidul Diaspora Unită își reafirmă angajamentul de a fi o voce puternică și reprezentativă pentru diaspora românească și pentru întreaga națiune. Împreună, putem construi un viitor măreț pentru România și pentru toți românii, indiferent de locul în care se află.

Share