Întâlnire Partidul Diaspora Unită cu românii din Lyon

🇷🇴 Întâlnire PDU cu românii din Lyon, Franța 🇪🇺
La invitația grupurilor şi asociațiilor civice românești din Lyon, conducerea PDU-Partidul Diaspora Unita , împreună cu alți membrii ai partidului au participat la o întâlnire “tété-a-tété” cu comunitatea românilor din Lyon, Franța.
La acestă întâlnire am avut discuții constructive alături de specialiștii comunității din Lyon, doctori, ingineri, avocați, antreprenori, dar și muncitori. Oamenii au fost foarte receptivi, au pus întrebări, au primit răspunsuri, durata ședinței ajungând la aproximativ 3 ore.
Le mulțumim celor care ne-au invitat și celor care s-au ocupat de organizare: doctor Eugen Ionescu, prof. univ. Roiban Lucian și Cornestian Simion. Ne-am simțit bine, ca casă. Așteptăm cu mare interes o altă întâlnire.
Vor urma și alte ședințe de lucru, în alte țări din Uniunea Europeană.
 Pe lângă ședința desfășurată în weekend, românii din Franța ne-au arătat orașul Lyon și împrejurimile, ba mai mult, ne-au chemat și la un meci de fotbal.
Mario Mocan și Adrian Cadar au acceptat invitația și s-au prezentat la meciul amical, desfășurat într-o sală de sport unde merg compatrioții noștri pentru a face mișcare și socializare!
Oamenii au fost foarte surprinși să ne vadă lângă ei la un eveniment sportiv și, mai ales, să ne vadă că jucăm fotbal alături de ei. Echipa PDU este alături de români. Noi suntem din popor, suntem cu poporul, oriunde s-ar afla acesta !

Share